SUNSHINE vakanties

SUNSHINE vakanties

Last minute boekingen

All-inclusive 5 sterren hotel CENTRAL

Aanbieding geldig tot: 2005-09-12

SUNSHINE vakanties heeft op het laatste moment beslag weten te leggen op een flink aantal kamers in dit schitterende hotel, dat nog maar pas is geopend. Een nachtclub, sauna en fittness zijn aanwezig om u van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in de watten te leggen!

Prijs vanaf: 375

Studio's Beach in Alliante

Aanbieding geldig tot: 2005-09-03

Alliante aan de Turkse rivièra staat bekend om zijn bruisende uitgaansleven en uitgestrekte (kiezel) stranden. Hier kunt u tegen een afbraakprijs een studio huren, die voorzien is van 3 slaapplaatsen, een keukentje en een toilet/douche.

Prijs vanaf: 137

All-inclusive 5 sterren hotel OCEAN

Aanbieding geldig tot: 2005-08-28

In het 5-sterren hotel OCEAN wordt u pas echt in de watten gelegd. Van een uitgebreid ontbijtbuffet tot en met een hartige snack bij de borrel, alles is inbegrepen bij de onvoorstelbaar lage weekprijs. Schitterende kamers met bubbelbad, een discotheek, dit hotel is van alle gemakken voorzien.

Prijs vanaf: 375

Hotel SunFlower op Kreta

Aanbieding geldig tot: 2005-08-23

SunFlower is een 4-sterren hotel direct gelegen aan een van de mooiste zandstranden van Kreta. Cultuur en zon zijn op ieder moment van de dag binnen handbereik. Schitterende kamers, een fraaie lounge, 2 zwembaden en een nachtclub. In dit hotel hoeft u zich nooit te vervelen!

Prijs vanaf: 345

Appartementen TROPICAL in Spanje

Aanbieding geldig tot: 2005-08-20

Het appartementengebouw SUNSHINE ligt in het centrum van Los Marinas, een bruisende badplaats aan de Spaanse costa's. het gebouw is voorzien van een restaurant en een winkel. Alle appartementen hebben een schitterende badkamer en een groot balkon.

Prijs vanaf: 199